Video

Klešta za drobljenje kamena, betona... - Balavto proizvod

Sama klešta i element za priključivanje na kleštima, zavise od bagera na koji se priključuju i radova koji će se izvoditi te se izrađuju u skladu s tim - po meri.

Viljuške za kamene blokove - Balavto proizvod

Viljuške za utovarivače nemenjene za pomicanje kamenih blokova izrađene na Balavtu d.o.o. u sklopu našeg proizvodnog programa priključaka za mašineriju.
Viljuške (Heavy Duty) su specijalno izrađene za teške tovore.

Više o ovim viljuškama, pročitajte na ovom linku: http://www.balavto.rs/proizvodnja/prikljucci-za-utovarivace/viljuske-za-kamene-blokove

Kašika sa ugrađenim grajferom - Balavto proizvod

Specijalna kašika sa ugrađenim grajferom. U jednom alatu, imate kašiku za kopanje i grajfer za postavljanje stubova.
Ovu vrstu kašika izrađujemo na Balavtu - po meri.

Više o kašici sa grajferom: http://www.balavto.rs/proizvodnja/prikljucci-za-bagere/kasike/kasika-sa-grajferom

Grajfer BG8 za mini bagere - Balavto proizvod

Grajfer BG8 izrađen je na Balavtu i namenjen za upotrebu na bagerima od 5-8 tona. Izrađujemo i grajfere za veće bagere, odnosno po meri.

Grajfer BG13 za bagere 12-16 t - Balavto proizvod

Grajfer BG13 izrađen je na Balavtu i namenjen za upotrebu na bagerima od 12-16 tona. Grajfer BG13 prikazan na videu ima montiran rototilt, koji omogućava njegovo okretanje za 360 stepeni i nagibanje desno/levo za 40 stepeni. Izrađujemo i grajfere za veće i manje bagere, odnosno po meri

Viseći grajfer za drva, Model BGV16 - Balavto proizvod

Viseći grajfer je napravljen specijalno za manevrisanje sa drvima. Izrađujemo ih po meri, odnosno za bagere svil veličina i prooizvođača.