O nama

Glavna delatnost preduzeća Balavto je prodaja građevinske mehanizacije i priključaka. Pored građevinske mehanizacije, u našem programu možete naći i mašine i opremu za različite potrebe u industriji, te transportna vozila za mlevene agregate i druge vrte specialnog transporta.
Više od 19 godina Balavto je generalni zastupnik za Volvo građevinsku mehanizaciju u Sloveniji.
 
Balavto d.o.o. Ajdovscina, Slovenija

Veliki izbor polovnih mašina i različite opreme 

Na lageru imamo veliki broj polovnih mašina, priključaka i druge opreme za različite potrebe u industriji, građevinarstvu (visokogradnji i niskogradnji), poljoprivredi, komunali, itd: bageri, utovarivači, zglobni i rigidni drmperi, buldožeri, rovokopači, kranovi (dizailce), drobilice kamena, separacije, valjci, teretna vozila, hidraulički čekići, grajferi, mašine za bušenje, i druge).
NAPOMENA: Obično imamo mnogo više mašina i opreme na lageru, nego što je to u danom trenutku prikazano u bazi na našoj web-stranici. Ako tražite bilo kakvu mašinu,  najbolje da direktno stupite u kontakt sa nama.
 

Proizvodnja priključaka

Dugogodišnje iskustvo na području prodaje priključaka za mašine, redovni kontakti sa strankama i uvažavanje njihovog mišljenja i predloga u vezi s problematikom i potrebama na području priključaka, doveli su do razvoja vlastite proizvodnje priključaka za građevinske mašine.
U našoj specijalizovanoj radionici, proizvodimo različite priključke (i po meri):
 
- Sve vrste kašika
- Različite grajfere
- Klešta za drobljenje
- Viljuške, plugovi, riperi, rezači asfalta
- Brze spojke
- Ploče za priključivanje 
- Bolcne i piksne
- Produžeci ruke
- Sanduke za dempere
- Druge specijalne priključke - po meri
 
Ako vam je potreban bilo kakav priključak za vašu mašinu, stupite u kontakt sa nama.
 

Polovni rezervni delovi

Pored novih rezervnih delova za građevinsku mehanizaciju, nudimo vam i veliki izbor polovnih i obnovljenih rezervnih delova za sve vrste i marke mašina po odličnim cenama (polovni/obnovljeni motori, menjači, osovine, hidrauličke pumpe, hidraulički cilindri, reduktori, električni sistemi, kabine, sistemi kočenja, kompjuteri, donji postroji… i još mnogo više).
 

Iznajmljivanje mašina i opreme

Nudimo vam i mogućnost unajmljivanja mašina i različite opreme.
 

Transport mehanizacije

Sami izvodimo transport teške mehanizacije po Evropi, a ujedno nudimo i mogućnost organizacije transporta mašina po čitavom svetu.